Grappige smsjes

Ga direct naar de homepage: grappige smsjes

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Grappige smsjes

Wil jij iemand aan het lachen maken, iets vertellen aan iemand, iemand in de maling nemen, of iemand laten schrikken of bang maken? Stuur dan nu een grappige smsjes of smsje via onze website. Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan onze website. Let op, dit is geen abonnementsdienst, je verstuurd enkel en alleen een anoniem grappige smsjes of SMS! Namelijk: het versturen van een anoniem grappige smsjes of smsje via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anoniem SMS hoeft dus niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anoniem grappige smsjes of SMS dienst. Je kunt hieronder je SMSje typen en versturen.

#   Hoe het werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je de grappige smsjes wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender of telefoonnummer. Dit kan zowel een naam als nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

#   Wat zijn een grappige SMSjes niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anonieme SMSjes is eenmalig per verstuurde SMS.