Anonieme SMS

Ga direct naar de homepage: anonieme sms

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Anonieme sms

Wil jij iemand aan het lachen maken, iets vertellen aan iemand, iemand in de maling nemen, of iemand laten schrikken of bang maken met een anonieme sms? Stuur dan nu je anonieme sms via onze website. Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan onze website. Let op, dit is geen abonnementsdienst, je verstuurd enkel en alleen een anonieme SMS! Namelijk: het versturen van een anonieme sms via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van de anonieme SMS hoeft dus niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders om gebruik te maken van deze anonieme SMS dienst. Je kunt hieronder je SMSje typen en versturen.

#   Hoe het werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je het anonieme smsje wil verzenden.

2. Kies de gewenste afzender of telefoonnummer. Dit kan zowel een naam als nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je anonieme sms en verzend!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anonieme SMS is eenmalig per verstuurde SMS.