Anoniem SMSen

Ga direct naar de homepage: anoniem smsen

Doordat onze toeleverancier van SMS jes is gestopt met zijn dienstverlening kunt u momenteel geen gebruik maken van onze service.

U kunt wel onze unieke voorbeeld SMSjes raadplegen!

Anoniem smsen

Wil jij iemand aan het lachen maken, iets vertellen aan iemand, iemand in de maling nemen, of iemand laten schrikken of bang maken? Stuur dan nu anoniem smsen via onze website. Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan onze website. Let op, dit is geen abonnementsdienst, je verstuurd enkel en alleen anoniem smsen! Namelijk: het versturen van anoniem smsen via deze website kost €1,30 per sms. Betaling geschiedt middels een 0900-nummer. De ontvanger van anoniem smsen hoeft dus niets te betalen. Ben je jonger dan 16? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders om gebruik te maken van een anoniem smsen dienst. Je kunt hieronder je SMSje typen en versturen.

#   Hoe het werkt:

1. Vul het nummer in van degeen aan wie je het anoniem wil smsen.

2. Kies de gewenste afzender of telefoonnummer. Dit kan zowel een naam als nummer zijn. Maximaal 11 tekens.

3. Schrijf je sms en verzend volledig anoniem!

En tot slot:
een grapje uithalen en iemand in de maling nemen is leuk, maar garandeer jezelf ervan dat de ontvanger er ook zo over denkt. Het is daarom raadzaam geen kwetsende taal te gebruiken want er is al genoeg narigheid in de wereld. Wij willen het graag leuk houden en hopen op je meewerking. Wij wensen iedereen veel plezier met onze dienst.

#   Wat is een anoniem SMS niet?

Onze dienst is geen abonnement. De kosten voor het versturen van jouw grappige en absoluut anoniem SMS is eenmalig per verstuurde SMS.